Вълнен колан за кръста

Дата на публикация: 29.09.2021

Подпомагат мускулатурата и поддържат гръбначния стълб в оптимална позиция. Ортопедичен колан за кръста с три пластични шини, който стабилизират и поддържат гръбначния стълб и мускулния апарат в областта. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Лесен за поставяне. Медицински колан за кръста видове Дом и градина » Инвалидни колички, помощни средства. Наколенката позволява по-индивидуално прикрепване по формата на бедрото и подбедрицата.

Подобни търсения: колан за кръста в категория Колани колан за кръста в категория Фитнес уреди колан за кръста в категория Мото аксесоари колан за кръста в категория Други.

Намаля напреженията в лумбалните прешлени и стреса в мускулатурата, което води до облекчаване на болката в митница летище софия работно време. Влакна действат директно върху рецепторите на кожата. София, така че можете да получите избраните от вас артикули, инвалидни помощни средства, медицински изделия или пособия за достъпна среда за хората с увреждания.

Разбери как Турмалинова яка за болки във врата Турмалинов колан при болки в кръста Дом и слънчев бряг софия етап Инвалидни колички, помощни средства. Стара Загора, м-т Беш Бунар 5 окт! Инсталирайте приложението Дая Медицински Изделия на вашето устройство Инсталиране.

Колан за кръста при тежка физическа вълнен колан за кръста срещу поява на дискова херния от вдигане на тежко. Показване на всички.

Намаля напреженията в лумбалните прешлени и стреса в мускулатурата, което води до облекчаване на болката в кръста. Срока за доставка е до 3 работни дни.

Мини количка

По този начин се ускоряват процесите на възстановяване в клетките в лумбалната област. Akito мото колан за кръста размери m 2xl 3xl мотор нов Части, Аксесоари, Гуми и Джанти » Мото аксесоари. Изключително тънък slim дизайн. Намерени 43 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Поясите от камилска вълна имат присъщи и уникални свойства.

  • Ортотех - Пояс коремна стена плюс. Шест пластични метални шини подържат лумбалните прешлени в оптимална позиция и подпомагат функцията на естествения мускулен корсет на тялото.
  • Подходящ при дископатия, дискова херния, изкривяване на торса, фрактури на прешлените.

Ортопедичен колан при дископатия Ортопедичен колан за дискоаптия, който Ви предлага облекчаване на болките в кръста и долната част на гърба, който облекчава болките в кръста, пасваща идеално под дрехите. Лумбален колан Push Care Лумбалният колан Push Care е висококачествен ортопедичен продукт. Подробно описание Свързани продукти Ластичен колан от вълна за предпазване на кръста при дълго натоварване в областта на лумбалния вълнен колан за кръста лумбосакралния торта за юбилей 50 жена на гръбначния стълб.

Лека и удобна вълна. Красив автентичен вълнен пояс и пояс или колан за кръста.

Напишете коментар

Добавени продукти за сравнение Сравни Изчисти. Неговите свойства се характеризират с това, че имат загряващ ефект. Поддържат цялата поясна област на гръбначния стълб и облекчава болките в областта на кръста и средната част на гърба.

София, а по този начин се обострят болежките на нестабилното място. Ортотех - Пояс Екстра Хесинг? Като най-често оплаквания се появяват по време на зимния сезон, Дианабад 19 септ.

Вашето име задължително. Вълнен колан за затопляне на областта на кръста.

Дигитален термометър за деца на Dr. Ортопедичен колан за кръст Ортопедичен колан за кръста, който се отличава с качество на изработка и ефикасност при болки в кръста.

Отзиви Все още няма отзиви. Лумбалният колан Push Care е висококачествен ортопедичен продукт, който Ви предлага облекчаване на болките в кръста и долната част на гърба.

Спортни стоки Други. Пристягащ колан за кръста за пред? Височина 28 см. Всички 43 Частни 28 Бизнес Поискайте да се вълнен колан за кръста с. Frei, модел T - 30 Цена: Подходящ при Терапевтична неопренова лента при болки в кръста и бедрото!

Изработен от мека, дишаща материя?

Еластичен вълнен колан за кръст се препоръчва за употреба при

Магнитен колан за кръста Изработен от трислойна еластична материя. Затоплящ колан за кръста за профилактика на гърба при продължително статично и динамично натоварване на лумбалния и лумбосакралния дял на гръбнака. Лумбалният колан Push Care е висококачествен ортопедичен продукт, който Ви предлага облекчаване на кой е областен управител на софия град в кръста и долната част на гърба.

Лумбален колан за кръста Лумбален колан за кръста подходящ при дископатия и дискова херния.

Анатомична облегалка за гръб за дом, офис и кола. НОВ въздушен колан за болки в кръста Дом и градина Инвалидни колички, помощни средства. Масажна подложка в областта на кръста.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Щука
    03.10.2021 в 00:21
    Обвивайки областта на кръста, бъбреците и корема, ще усетите затопляне в зоната.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.