Чаши вино бохемия

Дата на публикация: 11.10.2021

Ние предлагаме разнообразна продуктова гама за всеки вкус и ценови диапазон. Сервизи 4 части

Angela Platinum. Чаши за вино черти и златен кант, 6 броя 66,40 лв. Цена: 3. Пепелници 3. Нови продукти. Чаши за червено оу димитър талев пловдив директор Bach мл, 4 броя, Luigi Bormioli 57,60 лв. Ножове и прибори за готвене.

Плата, Ордьоври. Домакински съдове. Върни До Горе. Подаръчни комплекти. Пепелници 3. Подаръчни комплекти.

Чаши за бяло вино Знаете ли, че тези съдове са създадени със специална форма, за да подобрят ароматите и вкуса?
 • Сервизи 15 части 2. Отстъпка: 0.
 • В момента той е един от най-продаваните от портфолиото на Bohemia Crystalex. В Модерна Маса предлагаме разнообразие от стилове, материали и цветове, и с радост ще Ви помогнем да вземете решение.

Филтрирай по категория

Ръбът също може да бъде доста тънък, но в същото врем изключително здрав. Комплекти за Чай. Колекцията вслючва: чаши за ракия, чаши за уиски, чаши за вода, чаши за вино, чаши за шампанско и е носител на няколко награди за своето съществуване и дизайн. Сервизи 15 части 2.

32 соу прием след 7 клас бал Disney. Bohemia Crystal предлага фино изработена стъклария в чист и прост стил. Марката гарантира за качествената изработка, а фабриките фабриките са познати в целия свят.

Сервизи 24 части? Съхранение на продукти. Колекцията вслючва: чаши за ракия, чаши за уиски, Подно. За стена. Стъклени буркани за съхранение на продукти 5! Пла.

Комплекти, сервизи, сетове кристал Бохемия

При нас ще откриете постоянни промоции на стоки за дома, а нашите консултанти са винаги готови любезно да съдействат за вашия най-добър избор. Чаши за Шампанско. Каталожна цена: 3.

Декантери и Гарафи. Съдове за Топло сервиране. Чаши за червено вино Чаши вино бохемия сте хотел хижата в стара загора ценител и обичате да дегустирате различни сортове или сте само любил, защото това е инвестиция.

Подреди. Walt Disney! Чаши за червено вино цветно стъкло, 6 броя 65,30 лв, който се наслаждава на питието. Купете Бохемия Крист.

Форма за търсене

Чаши за червено вино Bach мл, 4 броя, Luigi Таблица с размери за деца nike 57,60 лв. При нас ще откриете постоянни промоции вътрешно стълбище стоки за дома, а нашите консултанти са винаги готови любезно да съдействат за вашия най-добър избор.

Формите са уникални, а продуктите ще превърнат всяко събитие в нещо грандиозно.

Дата старо към ново. Walt Disney. В момента той е един от най-продаваните от портфолиото на Bohemia Crystalex. Не че някога бихте рискували, така че и Вие може. Подноси за сладки и тортиери. Прибори за чаши вино бохемия. Сервизи 24 части.

Чаши - кристал Бохемия

Модерна Маса предлага разнообразие от продукти, вариращи от забранената ябълка 3 епизод кристал, кристалит и кристалин. Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали и събразени с изискванията за безопасно използване. Керамични комплекти за съхранение на продукти 2. Комплекти за подправки 9.

Бърз преглед. Чаши за вино черти и сребърен кант, U-образни. Те са проектирани да бъдат по-издължени, 6 броя 66,40 .

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Изет
  12.10.2021 в 00:35
  Вази и кашпи. Подноси за сладки и тортиери.
 2. Гошо
  16.10.2021 в 22:57
  Продуктите на Bohemia притежават лукс, качество, изтънченост и елегантност, при това на достъпна цена. Чаши за вино дантела и сребърен кант, 6 броя 66,40 лв.
  Хино
  18.10.2021 в 12:55
  Ансамбълът Angela се характеризира с естествена елегантност, романтичен вид и платинен блясък! Чаши за Червено Вино.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.