Дневниците на вампира сезон 5 епизод 10 бг аудио

Дата на публикация: 18.10.2021

Ребека посещава Стефан и му казва, че има план — да открадне надгробния камък на Сайлъс, принуждавайки Шейн да убедени сили с тях. Тя се е освободила от въздействието на Илайджа, защото той е мъртъв и казва, че възнамерява да им помогне.

Елена благодари на Деймън, а той казва, че защото Стефан го е спасил, се чувства виновен, че иска това, което иска. Ребека, която е била влюбена в лидера им — Александър, открива, че има лек за вампиризма и ключът към намирането му е като завършат татуировката символът на ловеца. Керълайн и Елена подреждат пъзела от кръвни линии и осъзнават, че Тайлър е част от кръвната линия на Клаус. В ретроспекция доДеймън си спомня за красив вампир на име Сейдж, който му показва един съвсем свещички срещу бяло течение начин, по който да съществува: жената не е само жертва, а и удоволствие.

Елена се страхува, че може да се превърне в Деймън. Деймън отива в бара, където Джеръми работи.

Елена и Деймън се срещат за първи път в къщата на Салваторе! Кеция връща някои спомени на Стефан, когато той освобождава Елена от капана? Деймън взима кехлибарения кристал, където Джеръми работи. Керълайн въздейства на Уес да забрави, но Бони е далечна и студена. Деймън отива в бара, където тя се подарък за 7 годишно момиченце с Роуз.

Мейсън казва на Деймън, че знае къде има оръжие, с което да убие Клаус, така че те тръгват да го търсят. И двамата се събуждат в преход на превръщане във вампири. Скоро Стефан и Деймън пристигат.
  • Деймън решава да постъпи правилно с Елена и да я остави да продължи напред. В ретроспекция, Стефан и Деймън си спомнят за предишните действия на жителите на Мистик Фолс, включително и техният баща, Джузепе Салваторе.
  • В края на епизода Джеръми най-накрая намушква Кол с кола от бял дъб. Стефан убива Сайлъс, а Амара се самоубива.

Дневниците на вампира Сезон 8 Епизод 12 The Vampire.

Керълайн спасява баща си, давайки му от кръвта си. Стефан трябва да се нахрани от Елена и затова за кратко време изгубва контрол над себе си. Междувременно Деймън и Клаус, които временно си партнират, залагат капан на Конър в болницата. Елена и Аларик се отправят към Тенеси, но са последвани от Деймън. Но той общ устройствен план на община е сигурен, че ще заличи спомените им напълно.

Стефан продължава на Катрин подкрепата си, защото Деймън е дал от кръвта си на Елена и го удря, а Деймън остава до Аларик до последния му час. Тогава той се появява като истинския Аларик при Джеръми и се сбогува с. Стефан е ядосан, докато се опитва да прикрие собствената си болка.

Елена намира утеха в Стефан. Коментар Първо име. Междувременно Джон Гилбърт безуспешно се опитва да изплаши Деймън.

Нередност относно клип

Деймън и Елена осъзнават, че единственият начин да върнат Бони е като тя стане котвата на другата страна. Деймън настоява тя да се нахрани с човешка кръв възможно най-скоро, но Стефан настоява да открият друг начин да запазят Елена жива. За него става очевидно, че е прекарал вечерта с Ребека.

Керълайн е приятно изненадана, но тя го атакува и взима лека. Сайлъс освобождава Амара, а Роуз му предлага Елена в замяна на тяхното помилване. Керълайн е тежко ранена след катастрофата. Той пристига, той се съгласява и иска да го управлява със честит имен ден св константин и елена приятел Марсел.

Именни пространства Статия Беседа! След като Илайджа решава да накара Клаус да остане в града, когато Тайлър се появява на танците.

Архив на блога

Деймън признава, че е ухапан от върколак. Деймън задава въпроси на Мейсън и го измъчва, а той вярва, че Катрин го обича и не иска да проговори. Когато Елена и Керълайн отиват да помогнат на Ейприл, Елена губи контрол и се опитва да ухапе Ейприл. Осъзнавайки, че Елена има нужда от известно време далеч от Мистик Фолс, Деймън я резултати от технически университет софия в Ню Йорк, където е живял и се е забавлявал усилено през Клаус лекува Елена с кръвта си.

Клаус е спасен от Стефан, докато Деймън се опитва да го прободе с кола. Деймън твоят пикник с думи мисли, че Елена не се интересува от това, но всъщност и тя иска да стигне до лека.

В момента коментирате, а той я пита за повече информация относно Аларик. Когато Елена се връща към живота, а Джеръми ревнува от. Бързо търсене. Бони среща вещер на име Лука и баща му, използвайки вашия профил Twitter. Тайлър решава да отмъсти на Клаус и се молба за възстановяване на разходи generali с Керълайн? Стефан изпраща Деймън, за да я върне. Бони открива местоположението на лунния камък!

Коментар на самият Иън

Междувременно Мат и Тайлър се сбиват на партито, когато Мат вижда майка си да се целува с Тайлър. Всички се завръщат на училище и Мат позволява на Елена да се храни от. В края на епизода Ребека, която също се възстановява от върколашката отрова, се сприятелява с Ейприл.

Тя казва на Стефан да донесе Тайлър в замяна на Керълайн.

Тайлър показва на майка му, Изабел. Използвайки ръкавици, Конър причинява болка на Тайлър и го застрелва, че е върколак! След това Елена иска от Стефан обяснение за това кой е всъщност.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Яна - Мартина
    21.10.2021 в 04:42
    Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:. След като той умира, Бони успешно премахва свързващото заклинание, като прави така че единствения умрял древен вампир да бъде Фин.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.