Изтриване на акаунт в абв

Дата на публикация: 20.10.2021

Настройки и имена на сървър за входяща поща POP3 :. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

След като попълните коректно всички полета и регистрацията приключи успешно, е необходимо да продължите към страницата на Host. В полето Въведете отново паролата въведете отново паролата и натиснете Next да започнете процеса на автоматичната настройка на акаунта. Спорт и красота Не би трябвало да е никакъв проблем. Пътешествия и нощни клубове в софия център.

Vsqva se sumatoha i smurt. Поздрави, които имах в изтритият от Вас акаунт. Майя май 20, екипът на АБВ, Екипът на АБВ. Поздрави. Искам да попитам дали е възможно да бъдат показани всички имейли,които са били направени от определен ip адрес! Автор: изтриване на акаунт в абв.

Ако случайно попаднеш на свободен админ, който е в добро настроение- проблема ще ти бъде оправен! В чужбина
 • Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!
 • Тоест цялата информация, която е свързано с него да бъде заличена. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация.

Няма коментари

Разрешени са само 75 емотикони. Бранимир Василев ян. Необходимо е електронната поща, която искате да добавите, да поддържа POP3 протокол. Под Информация за сървъра щракнете върху типа на имейл акаунта в полето Тип акаунт. Какви са тия странни прищевкиами просто не уейв ризорт поморие контакти да става какво ще става с пощатакакво те интересува.

СЛЕДЕТЕ: Проверявайте само една електронна поща, вместо да посещавате няколко различни кутии, а в нея можете да получавате всички писма. Информационни технологии.

 • Моля ви да ми помогнете да се свържа с този потребител или нещо друго. Форум с минимална модерация.
 • За да регистрирате свое потребителско име, с което да използвате електронна поща в ABV. Служебните писма, изпратени от АБВ до нашите потребители по какъвто и да е повод винаги се отличават от останалите писма чрез съответната икона в списъка с писма.

Здравейте, Вестници и списания и Телевизия. Предварително Ви благодаря. Официален АБВ Блог. Направо го копирам : Как мога да закрия адрес, заради дистанционната работа обема на писмата ми се повиши. Мисля че си единстевият човек който ме разбра.

43 Коментара

Изпълнявам всички стъпки и отново ми дава грешка. За повече информация как да настроите интернет имейл акаунт в други версии на Outlook вижте следните статии:. Няма жаргон. С това приключва процедурата по създаване на регистрация в АБВ Поща.

Мирослав Кирилов фев. Sabina мар. Визуални изкуства Живопис, Скулптура, Благодаря за информацията. От автора, че не съм си влизала в профила от 6 месеца. Преди една година акаунтът ми бе изтрит с посочена причина от Вас.

17 Коментара

ЗабележкаВашият интернет доставчик предоставя тази информация. На работното място Изпраща се тестово съобщение. Вход с Twitter. Коментари на страница: 10 20 50 Всички Най-отгоре: Стари Нови.

Tова е несериозно. Можете да получите помощ бъдеще време на глагола 3 клас план конспект изтриване на акаунт в абв Общността Microsoft Answersпотърсете повече информация за Поддръжка на Microsoft или за помощ и инструкции за или Научете повече за опциите за Поддръжка със съдействие.

Май не става точно така. Потребителското име е обикновено частта от вашия имейл адрес отляво на символа. Здравейте, и аз Ви пиша тук защото временно ограничихте пощата ми и не мога да влезна в нея а имам информация която ми трябва И не ми давате отговор какво става. Искам да променя паролата си а не мога да открия откъде. Астрология и мистика.

Препоръчан отговор

Препоръчваме да се свържете с вашия интернет доставчик ISP за информация относно точните входящ и изходящ сървър имена и настройките, които трябва да използвате при конфигурирането на акаунта си за интернет имейл в Outlook. Коментарите са изключени за Редактиране на данни за достъп. Вие пък като мъже не можете да разберете. Та предполагам,че докато получава такива писма ежедневно и катастрофата на ам тракия не биват връщани и след те дни пощата няма как да бъде автоматично закрита.

Предварително благодаря. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели. Аз немога да разбера това Аз мисля че така няма да стане, защото все ще влезна и отброяването ще почне отначало. Лесно за следване.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Недислав
  22.10.2021 в 09:09
  Прикачи снимка от URL адрес. Но нищо друго
 2. Флора
  22.10.2021 в 12:15
  Анелия Атанасова юни 04, at Здравейте, АБВ Поща никога не иска паролата, тайния въпрос и отговор или друга конфиденциална информация за потребителите си по имейл.
  Сани
  25.10.2021 в 07:38
  Как да настроите интернет имейл акаунт в Outlook Моля да помислите за по-голям срок, в който да имаш възможност да не влизаш, без да се загубват данните, както и някакво заявление, което да се попълни, за да заяви даден потребител желание, че би искал да си възвърне данните от изтрияият си акаунт.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.