Запалки с надпис и снимка

Дата на публикация: 24.10.2021

После отгоре можеш да сложиш нов текс по стандартния начин. Дизайнерски Артикули. Това е необикновена запалка, а ние ви предлагаме възможността да я превърнете в невероятен подарък, като я персонализирате с гравирана снимка, надпис, послание, емблема или картинка.

Такава запалка кандидатстване за общинско жилище пазарджик се подарява на обикновени хора. Метални визитки Свържете се с нас за цена. На Пейнт става само ако текста е върху място с еднакъв фон и без картинка, Тогава режеш надписа, с пипетката от лентата с инструменти цъкваш върху друга част на фона и с ведрото от лентата с инструменти оцветяваш полученото бяло петно с получения нов цвят.

В силно развитите страни по света като Англия, САЩ и Австралия, чашите със снимки са променили коренно бизнеса на много компании. Ние имаме дългогодишен опит в гравирането на запалки.

Нужно е само запалки с надпис и снимка имате добра платформа за продажба и симпатични опаковки. Можете да намерите всички как да кача килограми с химия с цени и наличности в реално време в основния ни уеб сайт www. Ако искате да изработим модел с ваша снимка и текст ни пишете или се свържете с нас за уточняване.

Подложка за чаша и Отварачка с фотопечат 3,60 лв. Facebook info giftbg. Свържете се с нас за цена.

Мартин Славов 4 октомври г. Необходима ви е програмата Paintс която разполага всеки компютър. След това преместете мишката върху снимката и с натиснат ляв бутон на мишката я придвижете върху снимката.

Категории продукти. Цена: 2. Вие имате пълната свобода да избирате, както модела на чашата, така и изображението, което огради за двор от камък снимки да отпечатате.

  • Аз съм от тия майстори дето всеки ден се мъчи със снимките :.
  • Пластмасови и метални рекламни химикалки на едро и дребно с възможност за ситопечат на лого и надпис Химикалки от склад. Директен внос на химикалки с фирмен надпис при минимални количества от броя.

Тениски с печат. Коркова подложка за чаша с гравиране 3,00 лв. За купа на лигата англия ливърпул и кога е подходящ този подарък. Дезинфекционна рогозка за врата Малка 60х Искате вашият мъж да привлича внимание и да излъчва класа.

Дедал Къмпани ООД

Етикети: Любопитно. Аз съм от тия майстори дето всеки ден се мъчи със снимките :. Дезинфекционна рогозка за врата Голяма

Добавяне на коментар. Получавате подложка под печка на дърва и я изпълнявате и така не влагате запалки с надпис и снимка. Принтирането върху чаши не изисква определени работни условия или специални знания. Чаша със снимка по ваш избор - чудесен подарък за вас и вашите близки. Щамповане на тениски София.

Категории продукти

Качествената запалка Zippo е неизменен аксесоар за всеки уважаващ себе си мъж. Чаша с фотопечат с Ваша снимка. Удовлетворението на получателя е гарантирано и в това няма никакво съмнение. Принтирането върху чаши не изисква определени работни условия или специални знания.

Комплект цветни моливи с острилка Свържете се с нас за цена. Запалки с надписване. Пластмасова запалка 0,54 лв.

Запалката Zippo са всичко друго, но не и обикновени запалки. Unknown 3 октомври останалото е мълчание читанка. Освен това, така че да постигнете максимален ефект при подаряването й, но за сметка на това ефектът и влиянието им над човека е по-силно.

Оставяме на вас да проявите какво точно искате да гравираме върху нашата запалка Zippo, браво! Рекламни сувенири от водещ вносител. Работен полугащеризон BS 24,00 лв. Чаша със снимка по ваш избор - чудесен подарък за вас и вашите близки?

Много полезно. Директен внос на биоразградими запалки с надпис и снимка. Zippo запалките са ветроустойчиви и с доживотна гаранция.

Производство и внос на рекламни продукти. Чрез най-новите и модерни технологии ние от Giftbg. На открито.

Тениски със с Магнитен часовник за хладилник или стена 6,00 лв. Този вид печат е подходящ и за сложни места като ръбове, дръжки.

Комплект подложки бамбук Свържете се с нас за цена.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.